EME Orvos- és Gyógyszerésztudományi Szakosztály
XXXII. Tudományos Ülésszak
Összefoglalók beküldése

A bemutatásra szánt dolgozatok magyar nyelvű összefoglalói az Orvostudományi Értesítő Különszámában jelennek meg. Kérjük az alábbi lap minden mezőjét töltse ki. A számítógép hibaüzenetet fog küldeni, ha bármelyik mezőt üresen hagyja. A megfelelő mezőbe írandó szöveget átmásolhatja egy már kész szövegállományból is a másol/beszúr (copy/paste) funkció felhasználásával.

Kérjük SEHOL SE használjon csupa nagybetűt!

Ha hibát talál, vagy észrevételei vannak az oldallal kapcsolatban, kérjük jelezze!     

Első szerző  

      Egyetemi rang

      Klinikai rang

  Kérjük, a név mezőbe ne írjon címeket (pl. Dr., Prof., stb). Az egyetemi és klinikai rang mezők adatai az összefoglalóban nem jelennek meg, de segítséget nyújtanak a szervezőknek (pl. ülésvezetők kiválasztása)

      Családnév

      Keresztnév

      Munkahely

 

          egyetem vagy kórház

          tanszék vagy osztály

sz.
   

      E-mail

Dolgozat címe  

      magyarul (max. 150 betű)

      angolul (max. 150 betű)

      románul (max. 150 betű)

 

Kérem a szerkesztőséget, fordítsa le románra a címet (csak külföldi szerzők esetén)

            

Összefoglaló

Melyik szekcióban szeretné a dolgozatát bemutatni?

Kérem másolja az összefoglalót (csak a szövegtörzset, cím, szerzők, munkahely nélkül) a szövegszerkesztőből az alábbi ablakba.

A szöveg hossza 1000 és 2500 karakter között kell legyen (szóközöket is számítva). Az alsó és felső indexeket ki kell javítani:

Ha valamelyik betű nem jelenik meg helyesen a nyomtatható verzió megtekintésekor, kérjük jelezze levélben, hogy kiegészíthessük a programot. Köszönjük a segítségét!

          

Fontos!

Ha sikeresen feltöltötte az összefoglalót, e-mail-ben jelezzük a fent megadott címre. Ha nem kap levelet, azt jelenti, hogy nem fejezte be a feltöltést!

Ha nem sikerült elküldeni az összefoglalót (pl. a nyomtatható összefoglaló megjelenítésekor nem helyes a szöveg, vagy a „Az összefoglalót megtekintettem, helyes” gomb lenyomása után következetesen hibaüzenetet kapott), itt fel lehet tölteni egy Rich Text Format (.rtf), Microsoft Word (.doc), vagy Open Office (.odt) állományt!
Kérem, írja le, miért nem sikerült a standard módon beküldeni az összefoglalót!